Over mij

JVGPRO is een bedrijf dat gerund wordt door Jan van Galen. Jan heeft als IT projectmanager ruim 20 jaar ervaring. Vanaf 2012 is hij zich volledig gaan specialiseren in Excel spreadsheets. Niveau: HTS-E, Prince2 gecertificeerd, Scrum master (2011), Risk management. Academisch denk- en werkniveau. Zelfstandig en creatief.

Jan van Galen

Gepassioneerd door het fenomeen spreadsheets! Dat is wat mij kenmerkt in mijn dienstverlening. Een fascinatie die al begin jaren ’80 startte en uitmondde in het schrijven van mijn eigen spreadsheet software. Inmiddels is het spreadsheet systeem van Microsoft Excel een defacto standaard in de zakenwereld geworden en vormt de kern van mijn dienstverlening.

JVGPRO realiseert, begeleidt, documenteert en brengt verbeteringen op maat aan. In overleg en meestal op ons eigen kantoor waardoor op reistijd en werkplek bespaard wordt. Maximale flexibiliteit want 1 telefoontje of mailtje is voldoende om het werk te starten, dus geen ingewikkelde en tijdrovende afspraken! Dergelijke werkzaamheden worden op nacalculatiebasis tegen gunstige tarieven uitgevoerd. Sheets die veel macro’s (VBA) bevatten zijn uiteraard geen enkel probleem. JVGPRO geeft ook Excel trainingen vanuit eigen materiaal, didactische vaardigheden zijn volop aanwezig.
Enkele voorbeelden van mijn werk treft u in deze pdf: Overzicht beheerde spreadsheets.

Naast Excel specialist is Jan van Galen ook zelfstandig filmmaker en vervaardigd korte bedrijfspromo films.
Een voorbeeld van de films vindt je op Youtube. Meer over films maken vind je op mijn JVGPRO site.

Onze privacy policy vindt u hier.