Realisatie en Beheer

JVGPRO levert Excel Expert ondersteuning voor bouw of beheer van complexe spreadsheets.

Worstelt u met een spreadsheet waar u niet meer uit komt? Of waarvan de maker vertrokken is? Geen tijd om zelf een complexe implementatie te doen? (Tijdelijke) ondersteuning van uw expert op de werkplek?

dashboard
Excel Dashboard

JVGPRO realiseert, begeleidt, documenteert en brengt verbeteringen op maat aan. In overleg en zo mogelijk op eigen kantoor waardoor op reistijd en werkplek bespaard wordt. Ook sheets die veel macro’s (VBA) bevatten zijn uiteraard geen probleem. Het huzarenstukje is een sheet met maar liefst 47 A4-tjes VBA code. Een mooi dashboard sheet met metertjes en grafieken? Geen probleem.Of wat dacht u van het planningssheet voor de Radio2 Top2000! Voorbeelden van mijn werk treft u in deze pdf: Overzicht beheerde spreadsheets.

Wilt u Excel als analyselaag gebruiken die gegevens uit uw bedrijfssysteem haalt en analyseert? Een issue dat je veel ziet: medewerkers kopiëren en plakken uit “het grote systeem” en doen analyses lokaal of vervaardigen samenvattingen, grafieken of dashboard via Excel. Terugkerende taken waarvoor je een met macro’s bestuurde sheet aanmaakt.

Wilt u uw situatie toetsen?  Bel of mail voor een kennismakingsafspraak. Kost u niet meer dan een kop koffie.